-->

12/20/2011

A szavazás végeredménye + új dizi

Itt is vannak a végeredmények!:)Egyértelműen az If we ever meet II. nyert, de mivel azt még csak jó sok idő múlva tudnám elkezdeni, ezért a második helyezettet is megírom. :) Szóval From dream, To life és If We Ever Meet II. lesz.:D

Köszi a rengeteg szavazatot, a rengeteg feliratkozást, és a hatalmas számú látogatottságot!:D Nem is gondoltam volna, hogy 35 nap alatt, 2OOO látogatóm és 11 rendszeres olvasóm lesz! Nagyon köszönök mindent, hogy olvassátok a sztorijaimat, hogy ilyen aranyosakat, és nagyon kedveseket kommenteltek és hogy egyáltalán szántok rám időt! Annyira nagyon köszönöm!:D ツ

Kiraktam egy közvélemény kutatást a dizájnnal kapcsolatban.:)


  • Komm mit mir!                 6 szavazat
  • I surrender                        4 szavazat
  • From dream, To life           8 szavazat
  • If we ever meet II.           11 szavazat




Szóval akkor a nyertesek:



  •   If we ever meet II.
  • From dream, To life

Remélem tetszeni fognak a sztorik!:D


Ha valaki nem emlékszik, melyik volt ez a 2 történet, akkor elolvashatja az előzeteseket:


From dream, To life
A 20 éves Sachie W. Miyu nagyon sok dolgon ment át, egészen 4 évvel ezelőttig, amikor találkozott élete szerelmével, és sikeresen össze is jöttek. Azóta alkotnak egy párt. Azóta szereti Billt, mióta először meglátta a tv-ben, 2005-ben, 6 éve. Nagyon sok mindent tett meg Billért, túlment már az anorexián, a gyógyszereken és mindenen, amit el lehet képzelni. 4 évvel ezelőtt, az egyik Meet&Greet-en valóra váltotta a nagy álmát.. Megcsókolta Billt. Ezután egy kicsivel összejöttek..
Négy éve élnek felhőtlen boldogságban. A 4. évfordulójukra, Bill egy nagy lépést tervezett ajándékként. Összeköltöznek. Csak ilyenkor kezdődnek a bonyodalmak. 9 hónapig boldogan élnek - kisebb-nagyobb veszekedésekkel -, de amikor Bill az új albumuk turnéjára indul, 2012-ben, megcsalja barátnőjét, amit másnap reggel rögtön el is mondd neki, nagyon sok szeretlek és sajnálom kíséretében. A lányt ez nagyon bántja, és elhagyja Billt, aki erről mit sem tud, mert éppen turnén van. Párizsba költözik, a régi barátnőjéhez, Ninonhoz, aki az elmúlt évben híres divattervező lett a Dior-nál. Billnek fogalma sincs, hova ment a lány, de elhatározta, hogy felkutatja érte akár az egész világot. 3 hónap után, újra találkoznak. De nem a megszokott romantikus módon.. Egy esküvőn... Bill esküvőjén... A férfi mást vesz el... Ilyen gyorsan túllépett az 5 éves kapcsolatán? Vagy valami más áll az esküvő mögött? Vissza fogja Bill szerezni a volt barátnőjét? Sachie bízni fog újra a férfiben? És mik fognak történni Sachie-val Párizsban?



If We Ever Meet II.
Erről még nem árulok el semmit, mert akkor lebuknék az I. évaddal.. :) Csak azért gondoltam, hogy írhatnék II. évadot, mert az I.-nek nem lesz valami szép vége... Olyan lesz, amiből semmi nem derül ki, és nem is lesz Happy End, szóval ha már ilyen csúnya vége lenne, akkor írhatnék egy folytatást, Happy End-del. :)
Csak annyit árulok el, hogy a Zimmer 483 turnéjánál járunk, 2 évvel később, 2007-ben. :)

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése